Innvendig

malerarbeid

Brødrene Blindheim er et malerfirma som utfører alt av innvendig og utvendig malerarbeid i Bergen og omegn.

Vi er stolte av å kunne tilby en stor bredde i vårt tjenestespekter, for deg som trenger maler.

Ingenting kan nemlig erstatte skikkelig håndverk, utført av en dyktig maler. Når vi maler kombineres nye teknikker og gamle håndverk-tradisjoner. Dette gir kundene våre store valgmuligheter når vi skal utføre maler-oppdrag.

Brødrene Blindheim er et malerfirma som utfører alt av innvendig og utvendig malerarbeid i Bergen og omegn.

“Malerarbeid kan alle” er det mange som tror, men det er tross alt et fag som krever mange års utdannelse. Nøyaktighet og renslighet er viktig for å oppnå kvalitet. La derfor fagfolk ta jobben, så oppnår du et varig og pent resultat.

“Ditt hus er naboens blikkfang” derfor er det viktig at det tar seg godt ut og er holdbart. Det er ingen snarvei for å oppnå et godt vedlikeholdthus, bruk derfor fagfolk til å utføre jobben. Vi leverer og utfører det som er nødvedig for å tilfredstille deg, ditt hus og dine omgivelser.
Vi hjelper til med fargesetting og ellers det som trengs.

Brødrene Blindheim Malerfirma AS har lang tradisjon i å løse oppdrag for mange ulike type kunder. Vi kan i dag vise til mange fornøyde oppdragsgivere etter våre arbeider i Bergen.

Trenger du en dyktig håndtverker kan du være trygg på å tilkalle oss. Vi legger stor vekt på miljø, økonomi og fleksibilitet.

Klar for en forvandling?

Vi gjør drømmeprosjektet ditt til virkelighet. Kontakt oss for å planlegge neste steg!

922 66 294

Telefon

post.malerfirma@brblindheim.no​

E-post